Put Petra Hohnjeca 4, 49216 Desinić

O nama

Wine Hill

naša priča

Kuća za odmor Wine Hill raspolaže sa ukupno 8 kreveta u dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, blagovaonom, kupaonicom, velikom natkrivenom terasom i roštiljem. Kuća  je idealna za smještaj obitelji s djecom gdje svi mogu nesmetano uživati u spokoju zelenih brežuljaka i pjevu ptica.

Samo nekoliko kilometara dalje nalazi se malo mjesto Desinić, smješteno na brežuljku s kojeg je sve kao na dlanu, baš kao bajka na dlanu. Upravo ovdje smjestio se hostel Wine Hill.

Hostel Wine Hill raspolaže sa ukupno 4 sobe sa vlastitom kupaonicom i 5 spavaonica sa 3 zajedničke kupaonice.

Podrum

U podrumu se nalazi višenamjenska dvorana kapaciteta do 80 ljudi, s muškim i ženskim sanitarijama, ulaznim holom, garderobom i spremištima.
Višenamjenska dvorana je predviđena za organizaciju manjih domjenaka, sastanaka, prezentacija, predavanja i sl.

Prizemlje

U prizemlju je smještena recepcija – prostor za prijem gostiju hostela, dnevni boravak i blagovaonica hostela, s prostorom – točionika za usluživanje jednostavnih hladnih i toplih jela, pića i  napitaka, muški i ženski sanitarni čvor za goste hostela, garderoba i sanitarni čvor za osoblje. Pored recepcije, sa zasebnim vanjskim ulazom nalazi se domaća pekara – prodavaonica kruha, peciva, kolača, pića i napitaka. U prizemlju su i dvije sobe s kupaonicama svaka sa po 4 kreveta, ukupno 8 kreveta.

Kat

Na katu se nalaze dvije sobe sa po 4 kreveta i vlastitim kupaonicama te 5 spavaonica sa po 6 kreveta te tri zajednička sanitarna čvora, ukupno 38 kreveta.

Po plavem trnaci

U neposrednoj blizini naših objekata pravo je bogatstvo doživljaja za sve generacije…kulturni sadržaji među kojima prednjači Dvor Velik Tabor na samo par kilometara od hostela,  zagorska katedrala u Pregradi, stari grad Kostelgrad … gastronomski doživljaji poput prvog seoskog turizma u Hrvatskoj – Grešna gorica, tradicionalna domaća hrana u restoranu Grof Ratkay pored samog hostela, najpoznatije selo na svijetu – Staro selo Kumrovec … wellness opuštanje u najvećem kupalištu u kontinentalnoj Hrvatskoj – Terme Tuhelj, sportske aktivnosti poput trekkinga, planinarenja, vožnje quadovima, jahanje konja, vinske ture i degustacije…

Sobe

Pronađite nešto za sebe

Javite se za sva dodatna pitanja!

Kontakt

Adresa Put Petra Hohnjeca 4, 49216 Desinić